MILYEN TUDÁSANYAGRA ÉPÜLNEK A KÉPZÉSEK?

A KÉPZÉSEK ANYAGA ALAPVETŐEN NÉGY FORRÁSBÓL SZÁRMAZIK:

Dale Carnegie – a híres nyilvános beszéd specialista -, és a nevével fémjelzett világszervezet számos témára dolgozott ki kiváló tréninget.  Én Macsek Istvánnak, gyermekkorom legjobb barátjának köszönhetem, hogy találkoztam Dale Carnegie tudásával, hiszen ő képzett Dale Carnegie tréner. Nagyon sokat tanultam tőle, mellette ismertem meg a tréneri szakma fortélyait. Részt vehettem prezentációs tréningen és később többször tartottunk is ilyet közösen.

Dolgoztam MLM-ben több mint egy évet, csodálatos élményeim voltak, az első hónapban elértem azt a szintet, ami a minősítéshez kellett, és amit a cégben összesen csak páran teljesítettek. Az igazgatóim (Nagy Zsuzsanna és Hatos Péter) hihetetlen emberek voltak, és szerintem többet is átadtak volna a tudásukból, ha akkor képes vagyok befogadni. Örökre emlékezetesek maradnak a vezetői képzéseik, köztük is például az a retorika (retorika=szónoklattan) képzés, ahol egy angol színészképző anyagából szemezgettünk. Ehhez hasonló virtuóz feladatokkal a Magabiztos előadó tréningen is lehet majd találkozni.

L. Ron Hubbard egy polihisztor volt, olyan ember, aki számos területen alkotott kiemelkedőt. Tagja volt az Angol felfedezők klubjának, elismert fotós és pilóta volt, filozófusként létrehozta a XX. század legjelentősebb új vallását, dolgozott zeneszerzőként és íróként. Saját maga több ezer előadást tartott, a művészet és a közönség előtti beszéd témájában született írásai sokat segítenek annak, aki jó előadó szeretne lenni.

1999 környékén kezdtem el tréningeket és szemináriumokat tartani, sokféle közönség ült már előttem, a magánvállalkozóktól és hálózatépítőktől kezdve, a kis cégek munkatársain át egészen a multik képzett középvezetőiig. Közben eltöltöttem egy csodálatos évtizedet azzal, hogy felépítsem Magyarország legnagyobb drogellenes rendezvénysorozatát, aminek részeként számos előadást, rendezvényt, bankettet tartottam. Nagyjából 15.000 ember előtt beszéltem és ennek tapasztalatai beépülnek a Magabiztos Előadóképzésekbe.

© 2013 minden jog fenntartva. L. Ron Hubbard bejegyzett védjegy, használata engedéllyel történik.